Pogoji uporabe spletne strani

AdStar redno vlaga svoj čas in sredstva v zagotavljanje najbolj praktične, ažurne in specifične vsebine na svojih spletnih straneh, da nudi obiskovalcem kvaliteten vir informacij o povečanju spletne prodaje in trendov, ki se razvijajo na področju internetnega marketinga. Zaradi pogostih sprememb in novosti, ki prihajajo v naši panogi, ima AdStar pravico, da kadarkoli spreminja vsebino na svojih spletnih straneh. Pri tem nima nikakršnih obvez, da mora o spremembah obvestiti uporabnike in ne nosi odgovornosti za posledice povzročene s spremembami na spletnih straneh.

Uporaba objavljenih vsebin na naši spletni strani je za popolnoma vse uporabnike na lastno odgovornost, zato AdStar ne odgovarja za škodo oziroma napake, ki so nastale kot posledica uporabe spletnih strani AdStar.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh AdStar, so nastale kot vložek časa in sredstev AdStar ekipe, zato se lahko uporabljajo in reproducirajo izključno samo v nekomercialne namene. Ob uporabi ali reproduciranju vsebin, mora biti jasno navedeno opozorilo o avtorskih pravicah, ki jih zajemajo naše vsebine.

AdStar ima pod nadzorom le spletne strani, ki imajo domeno adstar.si, preostale spletne strani na katere usmerjajo povezave iz naših spletnih strani AdStar, niso pod našim nadzorom.

Varnost podatkov AdStar