Preberite si mnenja strank, ki nam že zaupajo

Ekipa me je pritegnila z mladostno energijo in željo po doseganju rezultatov. Po začetnih ovirah smo se ujeli in vozimo zelo hitro smučanje :) Za nas je to zelo pomembno, saj moraš v spletni prodaji biti zelo odziven, hiter in kreativen. Vse to in še več nam nudi ekipa AdStar.

Denis Potočnik, Kuponko

Denis PotočnikFuturisimo d.o.o.

Podjetje AdStar nas je že na prvem sestanku presenetilo z visokim nivojem znanja na področju online marketinga in proaktivnosti pri postavitvi online oglaševalskega kanala. V zgolj nekaj tednih smo z njihovo pomočjo prodali tisoč produktov na mesec, nekaj mesecev kasneje pa je ta številka 10x večja. In to je šele začetek. Zelo dober začetek!

Mnenje Damjan Malis Ulla d.o.o.

Damjan MalisULLA LABS d.o.o.

AdStar je mlada in kreativna ekipa, ki se v celoti in natančno posveti vsakemu posameznemu oglasu. Že v testnem obdobju jasno postavijo cilje, ki so usmerjeni v doseganje najboljših rezultatov, ves čas pa so izjemno odzivni in profesionalni. Z EQUO in GOAT STORY oglašujemo dejansko po celem svetu, AdStar pa poskrbi da so oglasi prilagojeni določeni državi, ciljni skupini in interesnim skupinam. Postavljeni oglasi so bili zelo uspešni in ustvarili dodatno prodajo, naše sodelovanje je učinkovito in se še nadaljuje.

anže equa in goat

Anže MiklavecZkotz d.o.o.

Za AdStar sem se odločil, ker so mi ponudili sodelovanje brez tveganja, plačam le provizijo od prodaje. Z njihovo pomočjo sem povečal prodajo, se razširil na nove trge in razširil asortiman. Hitra odzivnost in zanesljivost sta v tem poslu ključnega pomena in Adstar mi to omogoča. Prepričan sem da je naša 20% mesečna rast šele začetek. Toplo priporočam vsem, ki bi radi povečali prodajo.

Rok Slapar, Ovitkizatelefon

Rok SlaparHS plus d.o.o.

Z Juretom sva se spoznala na moji delavnici o prodaji in navdušilo me je predvsem njegovo znanje o digitalnem marketingu ter predlogi, ki mi jih je ponudil. Predstavitev ekipe in koncepta delovanja podjetja sta me pritegnila ter odločil sem se, da jim dam priložnost. Naše sodelovanje smo začeli na področju pridobivanje novih email kontaktov. Zaradi dobrih rezultatov smo se odločili, da nam pomagajo tudi pri pridobivanju prijav na seminarje, ki jih organiziramo v okviru Akademije Panta Rei, preko Facebook in Google AdWords kampanj. Z veseljem jih priporočim vsem, ki si želijo narediti naslednji korak na spletu!

r-rolih

Robert RolihUstanovitelj Akademije Panta Rei in mednarodni predavatelj

Odločitev za sodelovanje z ekipo AdStar je bila zelo enostavna, saj mi je Jure na prvem sestanku jasno in konkretno predstavil njihov način sodelovanja in usmerjenost v doseganje najboljših rezultatov. Takoj sem videl, da imamo skupne cilje povečanja prodaje in izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke. Odzivnost, odnosi in vsa komunikacija so na profesionalnem nivoju, kakršnega bi moralo imeti vsako resno podjetje. Prepričan sem, da je pred ekipo še zelo svetla prihodnost.

Ekipa AdStar & MFashion - Grega oblak

Grega OblakMfashion

S pomočjo podjetja AdStar smo začeli učinkovito porabljati sredstva za internetno oglaševanje, navdušila nas je njihova zagnanost, hitra odzivnost, novi pristopi in fokus na rezultatih. S sodelovanjem smo začeli s Kickstarter kampanjo in se zaradi rezultatov odločili za nadaljnje sodelovanje. Oglašujemo praktično po celem svetu in zelo nam je všeč, ker ne posplošujejo rezultatov, vendar se vsake lokacije lotijo ločeno. So eni redkih za katere lahko rečem, da znajo učinkovito oglaševati.

Ekipa AdStar uspešno sodeluje s spletno trgovino sipaboards.com (Sebastjan Sitar)

Sebastjan SitarSIPABOARDS d.o.o.

Ekipa ADSTAR je polna zagona, elana in energije. Odlični so na področju oglaševanja, poleg tega pa tudi polni idej možnih izboljšav. Komunikacija z njimi je hitra, direktna in zelo jasna, tako da vprašanje ali sodelovati z njimi? – definitivno ja.

Tina Feydom

Tina Valentina SajovicFEIDOM AA d.o.o.

Našo sodelovanje z ekipo se je začelo, ko smo se odločili, da bi radi poleg prodaje v fizičnih trgovinah, pospešili tudi spletno prodajo in se razširili v tujino. Začeli smo z oglaševanjem v Sloveniji. Začeli smo z Facebook oglaševanjem, nato pa smo oglaševanje razširili še na AdWordse. Hitro so dosegli našli naše ciljne kupce, preizkusili različne pristope oglaševanja in povečali promet na spletni strani. Vesel sem, da smo začeli vlagati v rezultate.

Alen Marič, WoodWay

Alen MaričEKO SAJA d.o.o.

Ekipa Adstar je izjemno odzivna, skupaj z njimi boste zagotovo našli rešitev za povečanje prodaje. Oglasi, ki jih kreirajo so profesionalni in pomenijo dodano vrednost podjetju. Pripravljeni so prisluhniti predlogom in jih zapakirati v lep oglaševalski paket. 

Tomaž Vidovič, Eurogo

Tomaž Vidovič Ugodna potovanja d.o.o.

Nobeno podjetje nima časa čakati na pozitivne rezultate. Način poslovanja in tempo se je v zadnjih letih precej spremenil. Informacije potrebujemo takoj in rezultate želimo, da so vidni že naslednji dan. Zato smo se odločili stopiti v stik z ekipo AdStar.
Njihova pomoč pri realizaciji naših ciljev, nam je prišla zelo prav. Strokovno usposobljena ekipa nas je z usmeritvami in svojim profesionalnim delom vodila do želenih rezultatov že po prvem mesecu našega sodelovanja. Zelo sproščena komunikacija, pripravljenost pomagati in biti dosegljiv skoraj v vsakem trenutku so za nas izredno pomembni faktorji, katerih smo bili deležni pri ekipi AdStar.
Super ekipa s katero bomo z veseljem tudi v bodoče ušpičili še kaj zabavnega!

Mnenja strank Urša Smile

Urša Curk BočkoHIŠA VIZIJ d.o.o.

S podjetjem AdStar smo začeli sodelovati v letu 2015 in smo bili takoj zadovoljni. Predvsem s prilagodljivostjo, profesionalnostjo in rezultati. V preteklosti smo spletno oglaševanje urejali sami. Toliko kot nam je pač čas dopuščal. Sedaj smo to vlogo prepustili strokovnjakom na tem področju. Zelo smo zadovoljni in upamo na dolgoročno sodelovanje.

Ekipa AdStar uspešno sodeluje s spletno trgovino lomm.si (Anže Markovič)

Anže MarkovičLOMM - Markovič Anže s.p.

Tako kot pri vsakem projektu, kjer je potrebno več kot ena glava, je najpombnejše zaupanje in in takoj nato popolna zagrizenost. Podobno je pri marketingu. Z ekipo Adstar smo si popolno zaupali, a hkrati vsak od  vsakega zahtevali popolno predanost in učenje na napakah. Pri poslu (ne samo pri delu) je predvsem najslabše ponavljanje napak, in ne napake same. Marketing ni nekaj otipljivega in popolno merljivega, zato je potrebno konstantno optimiziranje oglasov, nenehno  prilagajanje in na koncu koncev poslušanje kupcev, ki so prvo in zadnje merilo vsakega posla. Omenjena visoka merila, ki jih imamo tako v našem podjetju kot pri naših partnerjih, ekipa Adstar vsekakor izpolnjuje.

Boštjan Žagar, OLAF

Boštjan ŽagarCAP d.o.o.

AdStar nas je navdušil s svojim analitičnim pristopom. Za nas so pripravili preko 500 različic oglasov, analizirali njihovo uspešnost in budget usmerili le v najbolj uspešne oglase v vsakem segmentu. Na ta način se bistveno poveča vrednost, ki jo oglaševalec dobi za svoj denar. Všeč nam je predvsem, ker fantje stojijo za svojo strokovnostjo in stranki ponudijo testno akcijo, kjer se lahko preizkusi njihovo znanje ter dobi vpogled v njihov doprinos.

Maja Voje, The Kiwi Factory

Maja VojeThe Kiwi Factory Limited

Mlada ekipa, polna idej, ki nam je v kratkem času izredno povečala prepoznavnost blagovne znamke na socialnih omrežjih. Presenetila nas je predvsem njihova kreativnost, prilagodljivost ter odzivnost.Pomagali so nam pri testiranju tujih držav, različnih kanalov oglaševanja in nam dali zelo podroben vpogled v obnašanje obiskovalcev na naši strani. Z veseljem priporočamo ekipo AdStar vsem mladim podjetjem, kot tudi uveljavljenim blagovnim znamkam, saj presenečajo s svojim pristopom, ki je naravnan na rezultate.

David Aleš, TBA

David AlešHDA Rockcellence Inc.

Ekipa je zelo profesionalno in hitro poiskala ciljne skupine naših kupcev in pripravila oglase prirejene za ta segment. S sodelovanjem smo začeli, ko smo potrebovali pomoč pri oglaševanju v tujini. Ekipa AdStar nam je pomagala s svojim znanjem in aplikacijami, da smo dosegli svoje cilje. Nepogrešljiv team za povečanje prodaje in nasploh prepoznavnosti Fb strani.

Elvis Halilović, ONDU

Elvis HalilovićONDU d.o.o.

Z ekipo AdStar sodelujemo 6 mesecev. Moram reči, da se fantje vedno potrudijo, da dobimo rezultate, ki jih želimo. Vsekakor priporočam vsem, ki si želijo dobrega in kvalitetnega Facebook ali Google AdWords oglaševanja za primeren denar.

Marko Sladič, Kansas

Marko SladičKanas d.o.o.

Kratko in jedrnato lahko rečem za celotno ekipo, da je super OK. Mislim, da smo se super ujeli in tako lahko seveda v obojestransko korist še dolgo sodelujemo. AdStar iz pravega testa in se spoznajo na to kar delajo! Temu se reče, da odlično vedo kako se zadevi streže. :)

Jure Zakrajšek

Jure ZakrajšekMajine torte

Naredite prvi korak do višje spletne prodaje…