Email marketing

Učinkovito in ugodno

Najbolj oseben pristop v internetnem marketingu

Email marketing do vaše baze kontaktov je ena najcenejših in najbolj učinkovitih vrst oglaševanja. Kako povečati vašo Email marketing listo? Se boste pri komuniciranju odločili, da boste uporabili samo bazo kupcev, ali boste dali fokus tudi na kontakte, ki ste jih pridobili preko nagradnih iger in tistih, ki so na vaši strani izpolnili obrazec o e-mail marketingu.

emailmarketing

OSEBEN PRISTOP

do vaših obstoječih in novih kontaktov

BOLJŠI OPEN RATE

višji odstotek odprtih sporočil

POVEČANJE PRODAJE

prodajno naravnano besedilo

Doseganje vaše ciljne publike

Glede na ciljno publiko, ki ste jo izbrali, ločite vsebino sporočila. Zagotovo boste z rednimi kupci komunicirali drugače in jim dajali drugačne akcije in informacije, kot s tistimi, ki so se ravnokar prijavili na vašo email listo. Uporabljajte avtomatska sporočila in določite vrstni red sporočil, ki jih sprejema stranka, ko kupi ali se vpiše v vašo bazo. Email marketing lahko hitro uporabite in testirate, saj omogoča več različnih vrst preizkušanja ter določanje časa pošiljanja.

Email marketing: Kaj šteje?

Visoka merljivost rezultatov je ključna za nadaljnji razvoj

Email marketing omogoča natančen vpogled v obnašanje vaše ciljne publike. Analizirajte gibanje po vaši spletni strani in na podlagi teh podatkov, komunicirajte z obiskovalci, ki so prišli do posameznega koraka naročila. Na podlagi obnašanja oblikujte segmente obiskovalcem in jim pripravite novo Email marketing kampanjo. Rezultate kampanje lahko spremljate znotraj programa preko katerega pošiljate, ali v Google Analytics-u. Glavne metrike, ki jih spremljate naj bodo stopnja odprtih email sporočil, stopnja klikanosti in število konverzij. Na podlagi teh podatkov boste lahko določili uspešnost kampanje.

ZADOVOLJNE STRANKE

prijazna in učinkovita komunikacija

MOŽNOST TESTIRANJA

preizkusite kaj znamo

Se zanimate za Email marketing?

pišite nam na info@adstar.si, ali pokličite na 040 549 414